Bel mij terug

Second opinion

Waarschijnlijk laat u uw boekhouding verzorgen en/of controleren door een boekhouder, maar misschien heeft u twijfels of dit wel goed gebeurt?

Wij begrijpen dat niet elke ondernemer naast de dagelijkse werkzaamheden nog tijd over heeft om zich te verdiepen in het werk van de boekhouder. Daarom bieden wij u nu vrijblijvend een gratis Second Opinion aan waarbij wij de jaarrekeningen en de aangiften inkomstenbelasting van de laatste drie jaar controleren.
 
Zijn alle fiscale voordelen optimaal benut? Als hier nog voordeel uit valt te halen, dan kunnen we dit alsnog met een herziene aangifte proberen terug te vorderen. 
Kunt u er op vertrouwen dat u bij een boekencontrole van de belastingdienst niet voor onaangename verrassingen komt te staan? Maar misschien kan uw boekhouding zelf ook wel een stuk goedkoper!
  
Neem de proef op de som! Bel (0229-247587) of mail (info@planmasters.nl) direct voor een vrijblijvende afspraak.
 
Uiteraard hopen we u te overtuigen van onze kwaliteit en onze scherpe tarieven, zodat we u wellicht in de toekomst ook van dienst mogen zijn. Toch willen we benadrukken dat dit absoluut niet verplicht is en dat de Second Opinion dus geheel vrijblijvend is!

 

 

Start een bedrijf