Planmasters Ondernemerspakket

Planmasters Ondernemerspakket

Financiële planning

In uw leven zijn er verschillende fases waarin u terechtkomt die van invloed zijn op uw persoonlijke financiële situatie. Denk bijvoorbeeld aan de aankoop van een eigen huis, trouwen, kinderen en pensioen.

Een financiële planning is daarbij van belang, maar kan al snel achterhaald zijn door de veranderingen in uw leven. Het Planmasters ondernemerspakket speelt hierop in door jaarlijks uw veranderende situatie onder de loep te nemen. Als gecertificeerd financieel planner helpen wij u om dit alles in kaart te brengen.

Zonder een degelijke financiële planning bent u niet goed op de hoogte van uw huidige situatie, waardoor u voor heel vervelende verrassingen kunt komen te staan.

Tijdens de jaarlijkse financiële update worden onder meer de volgende onderwerpen besproken:

·        Wat zijn de financiële gevolgen van uw arbeidsongeschiktheid nu en in de toekomst?

·        Hoe ziet uw pensioen en die van uw partner eruit?

·        Hoe ziet uw vermogensontwikkeling eruit?

Planmasters ondernemerspakket

Dit alles wordt aangeboden in het Planmasters ondernemerspakket

Daarbij ontvangt u per kwartaal digitaal een beknopt overzicht van uw bedrijfsresultaten, terwijl de planning 24 uur per dag online is in te zien via een beveiligde omgeving. Daarnaast bespreken wij jaarlijks met u persoonlijk uw financiële planning.

De kosten voor het ondernemerspakket bedragen 187,50 euro per kwartaal (exclusief btw) en zijn gedeeltelijk fiscaal aftrekbaar. Daarnaast is het pakket maandelijks opzegbaar.

Wilt u meer weten over het Planmasters ondernemerspakket? Kijk dan op onze website pakketvoorondernemers.nl of neem vrijblijvend contact met ons op.