Makkelijk overstappen van boekhouder in 2017!

Makkelijk overstappen van boekhouder in 2017!

Waarom overstappen van boekhouder of accountant?

We hebben het afgelopen jaar al veel nieuwe klanten mogen verwelkomen en uit de praktijk blijkt dat wij meestal een stuk goedkoper zijn dan de vorige boekhouder.

Dit komt vooral doordat we intensief en efficiënt proberen samen te werken met onze klanten. Daarnaast houden we ruimte in ons tarief om te  sparren, te adviseren en tussentijds vragen te beantwoorden.

omdat we ook verzekeringsadviseurs en financieel planners in huis hebben, kijken we bij de bespreking van de cijfers ook altijd even mee naar lopende verzekeringen, de hypotheek, de pensioenvoorziening en andere financiële zaken. Ook voor dit soort vraagstukken kunt u dus bij ons terecht.

Gratis overstapservice

Uit onderzoek blijkt dat 25% van de ondernemers denkt dat het overstappen van accountant lastig, tijdrovend of kostbaar is. Dit hoeft het echter niet te zijn!

Planmasters biedt u namelijk een gratis overstapservice aan, waardoor u tussentijds kosteloos kunt overstappen naar ons kantoor.

Via onze overstapservice beoordelen wij gratis de jaarcijfers en de aangiftes inkomstenbelasting van de laatste drie jaar. Daarnaast vragen wij geen extra kosten voor het verwerken van de administratie van het lopende jaar tot het moment van de overstap.

Nog even de voordelen van onze overstapservice op een rij:

  • Kosteloos overstappen
  • Gratis beoordeling jaarcijfers en aangifte inkomstenbelasting
  • Geen extra kosten voor verwerken administratie van het lopende jaar

Daarbij houden wij ons uiteraard aan de wettelijke bepalingen voor boekhouders en administratiekantoren (we zijn o.a. aangesloten bij de NOAB).

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om zo een goede inschatting te maken van de werkzaamheden.

Wij proberen altijd zo efficiënt mogelijk met u samen te werken, waardoor de kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar als sparringpartner en voor tussentijdse vragen of advies, ook indien gewenst ’s avonds of in het weekend.

Bel 0229-247587 of mail naar info@planmasters.nl voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.