VACATURE BOEKHOUDER EN ASSISTENT-BOEKHOUDER

VACATURE BOEKHOUDER EN ASSISTENT-BOEKHOUDER

 

Stel je eens voor dat je jouw expertise als (assistent) boekhouder in kunt zetten bij een groeiend administratiekantoor waar volop ruimte is voor jouw ambitie? Dit betekent je kunnen ontwikkelen in een omgeving waar je niet alleen het vertrouwen krijgt om snel zelfstandig aan de slag te gaan maar waar ambitie ook wordt beloond. Wij hebben een brede en uitdagende portefeuille van klanten in West-Friesland. Ben jij toe aan een volgende stap? Wij ontmoeten jou graag!

Boekhouder (m/v)                                    (24-40 uur)

 • controleren administraties;
 • opstellen jaarrekeningen;
 • opmaken van aangiften, waaronder inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
 • uitbrengen van adviezen

 

Assistent boekhouder (m/v)                  (24-40 uur)

 • controleren administraties;
 • voorbereiden jaarrekeningen;
 • voorbereiden van aangiften, waaronder inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

 

Bedrijfsprofiel

Planmasters is een modern en ondernemend administratie- en belastingadvieskantoor met 10 medewerkers. Wij zijn gevestigd in Zwaag en onze klantenkring bevindt zich vooral in de directe omgeving (West-Friesland). Wij groeien sterk. Deze groei hebben wij mede te danken aan onze professionele dienstverlening en de sterke band met onze veelzijdige klantenkring. Niet alleen de band met onze klanten is voor ons belangrijk. De band die wij hebben als collega’s is minstens zo belangrijk. We doen het tenslotte met zijn allen.

Bij ons staat het management middenin de organisatie. Dit zie je direct terug in onze werksfeer: collegiaal, ontspannen en aandacht hebben voor elkaars ideeën, dromen en behoeften. Ben jij iemand die houdt van korte lijnen, graag gelijkwaardig spart met collega’s en zijn dromen en ambities na wil jagen in een prettige werkomgeving? Dan pas je bij ons!

Vaardigheden

 • MBO of HBO geschoold (richting bedrijfseconomie, administrateur of vergelijkbaar);
 • Pro-actieve houding, doorzettingsvermogen en aanpakkersmentaliteit,
 • Secure werkhouding en oog voor kwaliteit van eigen werk,
 • Klantgerichte instelling,
 • Ervaring met het verwerken van administraties en/of het opstellen van jaarrekeningen;
 • Ervaring met softwarepakketten Snelstart, Infine en Nextens is een pré.

 

Wat bieden wij

Wij bieden jou de mogelijkheid om aan de slag te gaan binnen een snelgroeiende onderneming waar jouw kennis en expertise wordt gebruikt om de organisatie verder vorm te geven en de groei verder te stimuleren. Je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen en zullen een goede ontwikkeling zeker belonen. Je kunt een marktconform salaris verwachten met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? We horen graag van je!

Je kunt je sollicitatiebrief en CV mailen naar bert@planmasters.nl